Reviews

Ervaringen van klanten over van den Hazelkamp Schilderwerken

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Van Den Hazelkamp Schilderwerken
Average rating:  
 7 reviews
 by saskia en wim
U hoeft niet verder te zoeken naar goede schilders, u hebt ze al gevonden!

De afgelopen weken is het buitenwerk van ons huis geschilderd en het resultaat is prachtig.

De offerte was overzichtelijk, alle werkzaamheden en materialen stonden erop benoemd, we wisten precies waar we aan toe waren. De werkperiode was goed ingeschat. Het huis kreeg een make-over wat betreft de kleurstellingen. In overleg kozen we de kleuren en we zijn er heel blij mee. De schilders zijn vakbekwaam en werken heel netjes.

 by Goede schilders
Goed (y)

Goede schilders, afspraken worden nagekomen.

 by Ron

In juni 2018 de hele buitenkant van mijn huis laten schilderen. Na 1 week was de klus geklaard. Ben heel blij met het resultaat. Werd ook nadat Jos klaar was met mijn huis, 's avonds door hem gebeld (overdag was ik niet thuis i.v.m. mijn werk) om te vragen wat ik ervan vond en of ik tevreden was. Dat soort kleine dingetjes... Klasse!

 by Ingrid
Super strak vakwerk

Juni 2018 zijn bij ons buiten kozijnen, deuren, poorten en gedeeltelijk muren geverfd door van den Hazelkamp en zijn compagnon. De verf zit er mooi strak op en het ziet er allemaal weer heel fris uit. Allemaal volgens afspraak en zelfs nog wat extra kunnen verven binnen de geplande tijd. Rustige schilders die komen doen wat afgesproken is: vakwerk leveren! Bedankt! Ons huis kan weer jaren mee!

 by Carl
aanbevolen

Voorjaar 2018 de buitenkant van onze woning laten schilderen. Afspraken werden goed nagekomen en het werk werd zorgvuldig en zeer netjes uitgevoerd. Door de ervaring en vakkennis worden ook goede adviezen gegeven. Al met al een prachtig resultaat en wij zijn erg tevreden. Bedrijf is echt een aanrader!

 by Henk van den berg

Een goed bedrijf maakt net werk met kwaliteit verf , komt zijn afspraken goed na fantastisch .

 by Patrick
Succes met de nieuwe website!

We hebben voor dit geweldig bedrijf een nieuwe website mogen realiseren en wensen Van den Hazelkamp schilderwerken veel succes met deze website!