Diensten

Buitenschilderwerk

In Nederland hebben we een klimaat dat hoge eisen stelt aan het schilderwerk. Met een topkwaliteit verf, de juiste werkwijze en regelmatige controle zorgen wij dat uw houtwerk in optimale staat blijft. Wij werken o.a. met de merken; Trimital en Global. Ook als er sprake is van houtrot, is er een prima en duurzaam eindresultaat mogelijk.

Binnenschilderwerk

Als eerste zorgt binnenschilderwerk voor verfraaiing van uw interieur. Het geeft een persoonlijke en mooie uitstraling van uw huis. Daarnaast zorgt binnenschilderwerk ook voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels. Ook hier werken wij met topkwaliteit verf van o.a. Trimital en Global.

Wandafwerking

Met wandafwerking zijn er veel mogelijkheden. Denk hierbij aan muurverf, structuurverf, behang of glasweefselbehang. Door het toepassen van decoratieve sierlijsten of rozetten kunt u een verrassend resultaat bereiken. Door de juiste kleurencombinaties met het schilderwerk geeft u, uw woning sfeer en stijl.

Glaszetten

Glaszetten verzorgen wij ook voor u. Enkel, dubbel of ander type glas behoort tot onze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van enkelglas voor dubbelglas, voordat u aan het schilderwerk begint. Dan heeft u maar een keer overlast!

Winterschilder

Vroeger ging de schilder in de winter naar binnen. Maar tegenwoordig is met de huidige materialen en afschermtechnieken ook mogelijk om buiten door te schilderen. Omdat er in de winter toch vaak minder vraag is naar schilderwerk, verlenen wij een aantrekkelijke korting. Het gaat hierbij om een korting van 10 % voor binnen- en buitenschilderwerk. Dit geldt alleen voor 3 mandagen of meer.

Kleuradvies

Wij geven u graag kleuradvies. Wij weten uit ervaring wat kleur met een ruimte doet. Door rekening te houden met de stijl van uw woning of interieur denken wij met u mee. Wij zien dit als een service!